top of page

Shipping & Returns

Verzendmogelijkheden

Pawsibility maakt gebruikt van twee bezorgdiensten, zo maken wij gebruik van DHL en Homerr.


De algemene voorwaarden van deze diensten kun je terug vinden op de website van DHL of Homerr. De kosten van verzending  van de producten zijn voor de klant, vanaf €49,95 betalen wij de bezorgkosten voor jou. 

Good to know about Homerr
Eenvoudig: Gemakkelijk een pakketje ophalen en retourneren bij een servicepunt op tijden dat het jou uitkomt, ook buiten kantooruren om, én je hebt geen printer nodig!

Duurzaam: Homerr maakt gebruik van bestaande routes van pakketbezorgers, zo besparen zij tot wel 79% CO-2 uitstoot per pakket.

 

Tarieven

Pakketbezorging:

Homerr binnen Nederland en België: €3,75
Levertijd: 8 tot 15 werkdagen

 

DHL binnen Nederland: €5,75 
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

 

DHL binnen België: €9,- 
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

GRATIS verzending bij besteding vanaf €49,95.

Retouneren

Klant heeft het recht om gedurende 14 dagen na ontvangst van het Product de Overeenkomst te ontbinden, zonder opgaaf van reden, tenzij één van de uitzonderingen in artikel 6:230p BW van toepassing is. Indien van toepassing, kan de Klant van dit recht gebruik maken door het modelformulier voor ontbinding zoals door Pawsibility verstrekt en het geleverde Product terug te sturen naar Pawsibility. De kosten van retourzending komen voor rekening van de Klant.


In geval van ontbinding van de Overeenkomst is de Klant verplicht het geleverde Product dat de Klant niet wil zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen terug te sturen.


Ingeval van ontbinding zal Pawsibility het door de Klant op grond van de Overeenkomst reeds betaalde binnen 14 dagen na ontvangst van de verklaring tot ontbinding terugbetalen. Pawsibility is gerechtigd de waardevermindering van het Product in mindering te brengen op de terug te betalen bedragen, voor zover die waardevermindering het gevolg is van gebruik door de Klant dat verder gaat dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van het Product vast te stellen.

 

Het Product dient teruggestuurd te worden naar:
T.a.v. Pawsibility Retour
Cornelis Frankenstraat 28
4698CG Oud-Vossemeer

Eventuele aanvullende informatie is terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

bottom of page