top of page

Store Policy

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Betaalmogelijkheden

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij wordt in deze Algemene Voorwaarden aangeduid als de Klant. We kiezen gemakshalve voor de mannelijke vorm, maar bedoelen daar waar “hij” staat uiteraard ook “zij”. 

Download hieronder de Algemene Voorwaarden in het Nederlands of Engels.

Pawsibility neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen.

 

Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met hello@pawsibility.nl.

Download hieronder de Privacy Statement in het Nederlands of Engels.

Bij je Pawsibility aankoop kun je gebruik maken van verschillende soorten betaalmogelijkheden, zie hieronder de mogelijkheden.

IDEAL

Met iDEAL betaal je direct voor je bestelling via online bankieren van een van de deelnemende banken.    

Je betaalt in de volgende stappen:
1. Selecteer iDEAL als betaalwijze tijdens het afrekenen 
2. Selecteer je bank in de lijst
3. Je wordt doorgestuurd naar online bankieren van je bank waar je inlogt zoals je gewend bent 
4. Bevestig je betaling
5. Je bank toont direct een betalingsbevestiging 

KLARNA

Betaal later met KLARNA

• 30 dagen om te betalen
• Betaal alleen voor de items je houdt

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Klarna informatie over hoe en wanneer je je betaling kunt voltooien. We verzoeken je de instructies van Klarna te volgen en niet rechtstreeks aan Pawsibility te betalen.

NA JE AANKOOP
Op je accountpagina, ‘Mijn aankopen' vindt je verder diensten: 

• Betaal je factuur, bekijk al je aankopen en betaal je facturen direct of op het geplande tijdstip. 

• Stel je betaling uit. Wil je niet meteen betalen? Stel je betaling uit, geringe kosten kunnen van toepassing zijn.

• Retour aanmelden. Wil je een artikel retourneren? Als je je retourzending aanmeld, zal je factuur van Klarna worden opgeschort totdat je retourzending is verwerkt.

VERDERE INFORMATIE
Meer informatie over ‘Betaal later’ en hoe je het kunt gebruiken, vind je op de website van Klarna. Als je vragen hebt over ‘Betaal later’ of je betaling, kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna. Klarnas algemene voorwaarden voor 'Betaal later' of 'Betaal in delen' kun je vinden op klarna.com.

Klachten en bedenktijd

Klant heeft het recht om gedurende 14 dagen na ontvangst van het Product de Overeenkomst te ontbinden, zonder opgaaf van reden, tenzij één van de uitzonderingen in artikel 6:230p BW van toepassing is. Indien van toepassing, kan de Klant van dit recht gebruik maken door het modelformulier voor ontbinding zoals door Pawsibility verstrekt en het geleverde Product terug te sturen naar Pawsibility. De kosten van retourzending komen voor rekening van de Klant

 

In geval van ontbinding van de Overeenkomst is de Klant verplicht het geleverde Product dat de Klant niet wil zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen terug te sturen.

Ingeval van ontbinding zal Pawsibility het door de Klant op grond van de Overeenkomst reeds betaalde binnen 14 dagen na ontvangst van de verklaring tot ontbinding terugbetalen. Pawsibility is gerechtigd de waardevermindering van het Product in mindering te brengen op de terug te betalen bedragen, voor zover die waardevermindering het gevolg is van gebruik door de Klant dat verder gaat dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van het Product vast te stellen.

Als de Klant voor een andere wijze van verzending dan de standaard verzendwijze heeft gekozen, worden slechts de kosten voor de standaardverzending door Pawsibility terugbetaald.

Klachten over het Product kunt u sturen naar hello@pawsibility.nl. Pawsibility zal binnen redelijke termijn inhoudelijk reageren op de klacht.

bottom of page